Ga naar onze Facebook-pagina

Welkom in onze Hobbywinkel

 Een webwinkel en stenen winkel boordevol materialen om op allerlei manieren kreatief te kunnen zijn !

  

Via de kolommen links bieden wij u de mogelijkheid te vinden waar u naar zoekt, bovendien kunt u gebruik maken van de zoekfunctie, waar u snel geleid wordt naar allerlei artikelen.

 

Bij ons bestellen is eenvoudig, klik één of meerdere malen op de + naast het artikel en het komt in uw winkelwagentje terecht.

Via de knop bestellen plaatst u uw bestelling.

U kunt bij ons veilig betalen via Ideal.

Als bijdrage in de verzendkosten brengen wij u 4,95 euro in rekening.

Besteld u voor een bedrag van 60,- euro of meer, dan betalen wij deze bijdrage in de verzendkosten voor u.

 

Met ons enthousiaste team leveren wij bij voorkeur uit voorraad en streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden !

 

Onze collectie is enorm uitgebreid en het grootste deel vindt u hier in onze webwinkel.

Mist u iets, of heeft u een vraag, laat het ons weten, via het contact of bel 072-5124800. Wellicht hebben we het toch in de winkel, of kunnen we iets voor u bestellen.

De inhoud van onze webwinkel hebben wij met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, afbeeldingen en kleuren gelden bij benadering. Bovendien blijven wij werken aan het optimaliseren van onze winkel en webwinkel !

 

Wij zijn altijd op zoek naar originele producten die passen binnen onze collectie. Hierdoor vindt u regelmatig aanvullingen op ons assortiment bestaande uit toch al ruim 20.000 artikelen !!

 

Een Walhalla voor kreatievelingen !