Ga naar onze Facebook-pagina

Tekenen en Kleuren - Brushmarker en Flexmarker

De Winsor & Newton Brushmarker is een veelzijdige marker met twee punten, een platte beitelpunt en een flexibele penseelpunt, vooral voor ontwerpers, tekenaars, illustrators, mangakunstenaars en inkleuren !
De penseelpunt is een zeer veelzijdige punt waarmee u een verscheidenheid aan lijnen kunt creëren. Door simpelweg te variëren met de hoek en de druk die wordt uitgeoefend op de penseelpunt kan de lijndikte nauwkeurig worden geregeld. De brede punt is geweldig voor het maken van snelle, visuele belevingen en het invullen van grotere vlakken.

Brushmarker inkt is op basis van alcohol en de kleuren worden gemaakt met de beste kleurstoffen (pigmenten) van professionele kwaliteit. Het is mogelijk om verschillende Brushmarker kleuren boven elkaar te gebruiken om nieuwe kleuren te maken en afhankelijk van hoe nat de inkt is, vlotte overgangen te verkrijgen.

Er is bovendien een speciale kleurloze Brushmarker Blender verkrijgbaar die u kunt gebruiken om kleuren te verzachten en in elkaar over te laten gaan.

-Flexibele punt gecombineerd met een platte beitel punt
-Hoog gepigmenteerde inkt
-Zeer goed te blenden

Brushmarker is verkrijgbaar in 72 kleuren, van subtiele pastelkleuren tot intens felle kleuren.

undefined

W&N Pigmentmarker Set 12markers

 
Winsor & Newton Pigmentmarker Twin Tip Set 12markers