Ga naar onze Facebook-pagina

Demonstraties

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseren wij tussen 11.00 en 16.00 uur een kreatieve demonstratie in de vorm van een Make & Take. Er is mogelijkheid om, tegen een kleine vergoeding aan te schuiven en mee te doen om een nieuwe techniek, een handigheidje of iets anders te leren en te creeëren.

Zaterdag 4 november is er weer een Make & Take ! We hebben een leuke techniek in petto, met stempelinkt een stempel, parelmoerpoeders en een embossingfolder creeert u een prachtig effect. Fijne inspiratie voor uw Kerstkaarten !

De nieuwe Make & Take is verplaatst naar zaterdag 15 oktober !
Wij gaan aan de slag met stansen en blisters en daarmee maken we Schudkaarten ! Het blijft leuk voor iedereen, kaarten met iets bewegends erin !

Zaterdag 2 september gaan we weer aan de slag ! Stenen kun je overal vinden en je kunt er meer mee doen dan je denkt ! Heeft u mooie exemplaren gevonden in de vakantie ? En anders hebben wij ze wel gevonden, we gaan ze decoreren met stempels, acrylverfstiften en misschien een folie accent ! Als presse-papier, foto-standaard of als verzameling zijn het mooie objecten !

Vanwege de vakanties is er zaterdag 5 augustus geen Make & Take. De winkel is deze dag nog wel open !

Zaterdag 1 juli De langste dag van het jaar is weer geweest, tijd voor Christmas in July ! Deze keer gaan we aan de slag met schitterende folieaccenten op kaarten !

Zaterdag 3 juni gaan we aan de slag met Wateroplosbare Oliepastels !

Zaterdag 6 mei gaan we Mixed Media met gemengde technieken en materialen aan de slag.
We gebruiken sjablonen en stempels, verf en inkt en verschillende soorten papier om mooie combinaties en kleurrijke variaties te ontwerpen. Deze werkstukjes gebruiken we om kaarten te maken, maar de technieken zijn ook geschikt voor in een Art Journal of op een Canvas doek !

Zaterdag 1 april Heb je geen groene vingers, maar wel zin om volgens de laatste trend Cactussen en Vetplantjes in huis te halen ? Met vilt en sprookjesvilt kun je zelf de mooiste exemplaren maken !

Zaterdag 4 maart gaan we Stempelen in lagen ! Met verschillende kleuren inkt en de bijzondere "Layered Stamp " stempelt u van licht naar donker voor de mooiste motieven en de mooiste effecten ! 

Zaterdag 4 februari gaan we weer aan de slag ! Zeg het met Bloemen !
Met crepepapier, zijdevloeipapier en ander mooi papier in sprankelende kleuren. Met stansen een schaar en eenvoudige technieken maak je de mooiste exemplaren. Inspiratie voor een boeket, om een kadootje te versieren of ...... om schilderijen te maken !

Zaterdag 5 november gaan we met behulp van de nieuwe Huisjes stansen van Sizzix en de Pressboss Stansmachine ons eigen Winter- Kerstdorp bouwen. Met karton, gedessineerd papier, vilt, sneeuwverf en ander materiaal maken we er een sfeervol dorpje van !

Zaterdag 1 oktober gaan we nogmaals aan de slag voor de Kerst. Met nieuwe stansen, mooie papiertjes en vintage plaatjes maken we sfeervolle kaarten. Zo is er weer allerlei inspiratie om (op tijd !) met uw Kerstkaarten aan de slag te gaan !

Zaterdag 3 september gaan we het nieuwe seizoen van start met Dromenvangers maken Een dromenvanger is een traditioneel object, oorspronkelijk afkomstig van een indianenvolk uit Noord Amerika. Zij geloven dat het zelf maken en ophangen van een "Dreamcatcher" boven het bed nare dromen weert. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer. Dromenvangers kun je maken op verschillende manieren met verschillende materialen. Laat u inspireren door onze voorbeelden en ga ook zelf lekker aan de slag.
Never stop dreaming !

 
-